Выключить прелойдер

Последние НОВОСТИ

» » Прожектори серії "ПСК"
Прожектори серії "ПСК"

Одним з найбільш надійних LED світильників для вуличного освітлення є прожектор серії "ПСК".
Ці світильники невибагливі у використанні, вони радуватимуть Вас якісним і безпечним світлом незалежно від погодних умов. Будь-які нашарування: пил, пісок, листя просто зісковзують із нього, не затримуючись на поверхні.
Ще однією перевагою є маса і габарити прожекторів "ПСК". Так, вага прожектора "Стелс" потужністю 60Вт лише 1,7 кг, при цьому аналогічні прожектори інших фірм у даному класі часто важать 3 - 9 кг, що істотно позначається на ціні.
Прожектор серії "ПСК" створить комфортне освітлення вулиць, дворів, пішохідних зон, спортивних і дитячих майданчиків. Додаткова сфера застосування прожекторів "Стелс" транспортно-промислова. Їх використовують у системах освітлення промислових будівель і територій, будівельних майданчиків, а також автомобільних і залізничних комунікацій.
Прожектори встановлюються на консолях освітлювальних опор. На стінах будівель їх також можна встановлювати, додатково використовуючи для цього спеціально виготовлений кронштейн зі змінним кутом спрямованості світлового потоку щодо горизонту.
Призначені для освітлення:

  • Автомагістралей і автодоріг
  • Залізничних комунікацій
  • Вулиць, дворів і стоянок автомобілів, спортивних майданчиків
  • Парків, пішохідних зон і дитячих майданчиків
  • Промислових територій і будівельних майданчиків

Share:

Добавить комментарий

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив